NE PROPUSTITE JUBILEJ: 10. Međunarodna konferencija Srpske Asocijacije Menadžera Korporativne Bezbednosti

Uskoro počinju Dani korporativne bezbednosti 2024. Budite deo jedinstvenog jubilarnog događaja koji vam omogućava razmenu znanja i širenje poslovnih kontakata. Da li ste se registrovali?

97
NE PROPUSTITE JUBILEJ: 10. Međunarodna konferencija Srpske Asocijacije Menadžera Korporativne Bezbednosti
- Sponzor članka -hikvision srbija

Priključite se! 29 – 30 Novembar

Srpska Asocijacija Menadžera korporativne bezbednosti (SAMKB) u Saradnji sa Asocijacijom menadžera korporativne bezbednosti Jugoistočne Evrope (SEECSA) organizuje jubilarnu 10. Međunarodnu konferenciju “Dani korporativne bezbednosti”– koja će se održati 29. i 30. novembra 2024. godine u luksuznom ambijentu hotela Fruške Terme, Vrdnik.
Ovaj prestižni događaj okupiće više od 200 učesnika iz Srbije i inostranstva, uključujući predstavnike iz Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Crne Gore i šire.

Konferencija predstavlja centralnu platformu za razmenu znanja, iskustava i inovativnih ideja među stručnjacima iz regiona, kao i prilika za umrežavanje i stvaranje novih poslovnih partnerstava.

Budite u toku!

Jedan od ciljeva konferencije – jačanje saradnje između sektora privatne bezbednosti i javnih institucija. Poseban naglasak stavljen je na razmenu međunarodnih iskustava I praksi u upravljanju bezbednosnim izazovima koji su ključni za unapređenje domaće industrije korporativne bezbednosti. Učesnici će imati priliku za B2B sastanke, gde će se direktno povezivati sa ključnim donosiocima odluka i potencijalnim partnerima.

Konferencija će biti posvećena ključnim temama iz oblasti korporativne bezbednosti, o izazovima u korporativnom okruženju, veštačkoj inteligenciji i novim tehnologijama u korporativnom okruženju, kao i temama kao što su zaštita kritične infrastrukture, cyber bezbednost i broje druge.

Vaše mesto vas čeka!

Ova konferencija je idealna prilika za sve koji se bave bezbednošću. Ako ste:

  • Menadžer bezbednosti u privatnom ili javnom sektoru
  • Donosilac odluka u državnim institucijama ili kompanijama
  • Konsultant za bezbednost
  • Predstavnik akademske zajednice
  • Stručnjak za tehnologiju i inovacije u bezbednosti
  • Profesionalac u kriznom menadžmentu

Pridružite se i umrežite sa ključnim akterima u oblasti korporativne bezbednosti, razmenite iskustva i stvorite nove poslovne kontakte!

NE PROPUSTITE JUBILEJ: 10. Međunarodna konferencija Srpske Asocijacije Menadžera Korporativne BezbednostiIdealno mesto za edukaciju i opuštanje

Hotel Fruške Terme pruža idealne uslove za poslovne i edukativne događaje, uz dodatne mogućnosti za opuštanje i uživanje u wellness uslugama. Konferencija će se održati u savremeno opremljenim salama, sa vrhunskom tehničkom podrškom, pružajući najbolje moguće okruženje za plodonosne diskusije.

Ne propustite priliku da budete deo ovog važnog događaja i unapredite svoja znanja iz oblasti korporativne bezbednosti kroz diskusije sa vodećim stručnjacima iz regiona i šire.

Prijavite se odmah i iskoristite pogodnosti do kraja oktobra!

Kotizacija za konferenciju „Dani korporativne bezbednosti 2024“ iznosi 120 evra do 31. Oktobra i važi za članove 5 regionalnih asocijacija iz Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Severne Makedonije I Srbije. Za sve ostale učesnike, cena kotizacije iznosi 160 evra.

Prijave u novembru koštaju 150 evra za članove i 200 evra za ostale.

Ne propustite priliku da se povežete s vodećim stručnjacima iz industrije! Za više informacija i prijavu, posetite ovaj link.

5/5 - (6 votes)
Prethodni članakDeset godina inovacija: Održan X Međunarodni forum „Bezbednost za budućnost 2024“
Sledeći članakADAS sistemi: Spas na putu ili frustracija za vozače?