ITmathics i H3C predstavljaju: IT Innovation Day, 26 Septembar – Događaj koji ne smete propustiti!

Upoznajte najnovija IT rešenja H3C & ITmathics, koja će transformisati vaše poslovanje! Prijavite se već sada i obezbedite svoje mesto na događaju koji će oblikovati IT i trendove poslovanja na području Srbije i regiona.

33
ITmathics i H3C predstavljaju: IT Innovation Day, 26 Septembar – Događaj koji ne smete propustiti!
- Sponzor članka -hikvision srbija

NOVE IDEJE ZA RAZVOJ – Od infrastrukture do rešavanja poslovnih problema

ITmathics i H3C, u saradnji sa Itshop i Eocortex, organizuju ekskluzivni događaj IT Innovation Day, gde će predstaviti inovativne alate i rešenja za optimizaciju poslovnih procesa i smanjenje troškova.

Upoznajte najnovija IT rešenja koja će transformisati vaše poslovanje! Prijavite se već sada i obezbedite svoje mesto na događaju koji će oblikovati IT i trendove poslovanja na području Srbije i regiona.

Gde i kada?

Beograd, 26. septembr 2024. godine, u ICThub-u, na adresi Kralja Milana 10, ulaz iz Devojačkog parka, od 10h do 15h. Na ovom prestižnom događaju, stručnjaci iz IT industrije pružiće vam uvid u najnaprednija rešenja koja mogu podići efikasnost vašeg poslovanja na potpuno novi nivo.

Šta vas očekuje?

  1. Prezentacija ITmathics – Pogledajte kako možete unaprediti digitalizaciju vašeg poslovanja.
  2. Profil kompanije H3C – Otkrivamo kako H3C rešenja osvajaju globalno tržište.
  3. Itshop – Vaša korporativna online prodavnica za sve IT potrebe.
  4. Poslovna rešenja H3C – Inovacije koje vam donose konkurentsku prednost.
  5. Eocortex – Revolucionarna video analitika koja definiše budućnost.
  6. H3C Technologies – Primamljiva rešenja koja olakšavaju poslovne procese.

Ova konferencija je savršena za IT menadžere, direktore, rukovodioce operacija, menadžere korporativne bezbednosti, kao i za sve kompanije i stručnjake kojima je IT sfera ključna za unapređenje poslovanja, smanjenje troškova i optimizaciju poslovnih procesa.

Networking prilika

Pored edukativnih prezentacija, ovo je jedinstvena prilika da se povežete sa liderima u industriji i istražite mogućnosti saradnje sa ITmathics, H3C i njihovim partnerima. Ne propustite priliku za razmenu iskustava i otvaranje novih poslovnih mogućnosti.

Broj mesta je ograničen, zato se registrujte odmah putem linka 
Ovo je prilika koja se ne propušta – napredna IT rešenja vam mogu doneti bolju organizaciju, veću produktivnost i smanjenje troškova!

5/5 - (2 votes)
Prethodni članakGde odlaze podaci o lokaciji dece iz aplikacija za praćenje? Sve što roditelji treba da znaju
Sledeći članakDeset godina inovacija i ekspertize: Pridružite se jubilarnom X Međunarodnom forumu „Bezbednost za budućnost 2024′“