Deset godina inovacija i ekspertize: Pridružite se jubilarnom X Međunarodnom forumu „Bezbednost za budućnost 2024′“

Decenija posvećenog rada u oblasti bezbednosti, predstavlja ekskluzivnu priliku za sve profesionalce, istraživače i eksperte da se okupe i razmene najnovija iskustva i inovacije na jubilarnom X Međunarodnom forumu. Da li smo spremni za budućnost?

12
Deset godina inovacija i ekspertize: Pridružite se jubilarnom X Međunarodnom forumu "Bezbednost za budućnost 2024'"
- Sponzor članka -hikvision srbija

Sa ponosom vas pozivamo da se pridružite jubilarnom “X Međunarodnom forumu „Bezbednost za budućnost 2024“, koji će se održati 27. i 28. septembra u Hotelu M u Beogradu.

DECENIJA USPEHA!

Ova značajna proslava decenije posvećenosti i inovacija u oblasti bezbednosti i kriznog menadžmenta ima krucijalnu ulogu u kontinualnom naporu za unapređenjem globalnih standarda i prakse u ovoj oblasti.

Deset godina posvećenog rada u oblasti bezbednosti, predstavlja ključnu priliku za sve profesionalce, istraživače i eksperte da se okupe i razmene najnovija iskustva i inovacije.

Organizatori Foruma su Regionalna asocijacija za bezbednost i krizni menadžment (RABEK) i S4 GloSec Globalna bezbednost, uz podršku Razvojnog centra Srbije, Bezbjednosnog istraživačkog centra Banja Luka, Univerziteta Singidunum i Univerziteta ADRIATIK iz Crne Gore. Medijska i marketinška podrška pružena je od strane TopMarketinga i našeg SECURITY SEE – magazina za bezbednost.

Jubilej koji se slavi!

Evo šta vas očekuje i koji će ključni događaji obeležiti predstojeći forum:

1. Međunarodna naučno-stručna konferencija „Bezbednost i krizni menadžment – teorija i praksa – BeKMen“

Ova konferencija će okupiti vodeće naučnike i stručnjake iz oblasti bezbednosti i kriznog menadžmenta, koji će predstaviti svoje najnovije istraživačke rezultate i inovacije. Detalji o tematskim oblastima i prijavama su dostupni na sajtu Foruma.

2. Stručna rasprava „Bezbednost u obrazovnim ustanovama Republike Srbije“

Rasprava će se fokusirati na primenu naučnih saznanja u obrazovnim ustanovama, uključujući identifikaciju rizika, preventivne mere i upravljanje krizama. Ova sesija će pružiti konkretne smernice za poboljšanje bezbednosti u školama i univerzitetima.

3. Panel diskusija „Savremeno oružje: Mogućnosti, pretnje, posledice”

Diskusija će analizirati savremene vojne tehnologije kao što su autonomno oružje i bespilotne letelice, istražujući njihove prednosti i rizike za globalnu bezbednost. Panel će pružiti uvid u vojne, geopolitičke i etičke aspekte savremenog oružja.

4. Okrugli sto „Istine i mitovi o primeni veštačke inteligencije u sistemima bezbednosti”

Ovaj okrugli sto će istražiti kako veštačka inteligencija utiče na različite oblasti industrije bezbednosti, kao što su tehnička zaštita, sajber bezbednost i krizni menadžment, te identifikovati optimalna rešenja za njenu integraciju.

5. Praktičan prikaz kapaciteta – Prezentacija simulacije sistema za uzbunjivanje

Ringtel doo će demonstrirati svoja rešenja kroz simulaciju sistema za uzbunjivanje, pružajući učesnicima uvid u najnovije tehnologije u bezbednosti.

6. Izložba kapaciteta, uređaja i opreme

Izložba će omogućiti firmama i organizacijama da predstave najnovije tehnologije i resurse u oblasti bezbednosti i kriznog menadžmenta. Posetioci će moći da se upoznaju sa inovacijama i razgovaraju sa predstavnicima kompanija i institucija.

7. Udruženje Nasleđe MMN: Saradnja nevladinih organizacija u bezbednosti na vodi

Nakon uspešnog predstavljanja na prošlogodišnjem Forumu, Udruženje Nasleđe MMN će nastaviti sa svojim radom na poboljšanju bezbednosti na vodi, sa fokusom na jačanje saradnje nevladinih organizacija.

Predavači po pozivu:

  • Prof. dr Tomaž Kramberger: „Izazovi logistike u narednih 10 godina: Bezbednost lanaca snabdevanja.“
  • Prof. dr Samed Karović: „Krizni menadžment i sajber bezbednost: Ključne strategije za digitalne pretnje.“
  • Prof. dr Siniša Domazet: „Internet stvari i pravo na privatnost: Novi izazovi zaštite podataka.“

Nagrade za posvećenost i profesionalonost

Pored stručnog programa, Forum će obuhvatiti i dodelu zahvalnica i plaketa za pojedince i organizacije koji su dali poseban doprinos tokom decenije.

Forum „Bezbednost za budućnost 2024“ je neprocenjiva prilika za uspostavljanje novih kontakata, razmenu znanja i unapređenje bezbednosnih praksi kroz najnovije istraživanje i tehnologije. Pridružite nam se i budite deo ove važne proslave. Prijavite se i obezbedite svoje mesto na zvaničnom sajtu Foruma

Želite detaljan plan i program? Preuzmite agendu i budite u toku sa dešavanjima na dvodnevnom forumu
FORUM 2024 AGENDA

5/5 - (2 votes)
IZVORGlosec
Prethodni članakITmathics i H3C predstavljaju: IT Innovation Day, 26 Septembar – Događaj koji ne smete propustiti!