Pridruži se webinaru: Kako unaprediti bezbednost i efikasnost uz tehnologiju prepoznavanja vozila na daljinu?

Špica i Nedap, dve vodeće kompanije u ovoj oblasti, vas pozivaju da otkrijete najnovija rešenja za prepoznavanje vozila, na webinaru zakazanom za 18. septembar 2024. godine u 9:00 časova (CEST). Nauči nešto novo!

33
- Sponzor članka -hikvision srbija

Današnja bezbednosna rešenja zahtevaju brze i pouzdane sisteme identifikacije. Špica i Nedap, dve vodeće kompanije u ovoj oblasti, vas pozivaju da otkrijete najnovija rešenja za daljinsko prepoznavanje vozila, na webinaru zakazanom za 18. septembar 2024. godine u 9:00 časova (CEST). Cilj je da pokažu kako ove tehnologije ne samo da poboljšavaju zaštitu već i optimizuju procese upravljanja pristupom.

Zašto „long-range“ prepoznavanje vozila postaje standard?

Automatizovani sistemi identifikacije vozila sve više postaju deo svakodnevnice i neizostavna komponenta u zaštiti. Ušteda vremena, smanjenje troškova i poboljšanje kontrole pristupa su samo neki od benefita koje pružaju savremene UHF tehnologije. Ova tehnologija omogućava brz i pouzdan prolaz vozila na ulazima, parking prostorima, kao i u komercijalnim zonama, dok integracija sa Špicinim sistemima za kontrolu pristupa garantuje da samo autorizovana vozila i vozači mogu prolaziti.

Šta vas očekuje na webinaru?

Na ovom ekskluzivnom događaju, stručnjaci iz Nedap-a i Špice predstaviće ključne tehnologije koje oblikuju budućnost kontrole pristupa:

  • Uvod u RFID i UHF tehnologije – kako ove tehnologije omogućavaju prepoznavanje vozila na daljinu i unapređuju bezbednost.
  • Kamera za prepoznavanje registarskih tablica (ANPR) – rešenje koje pruža preciznu identifikaciju registarskih tablica
  • Kombinacija više tehnologija – saznaćete kako kombinacija QR, RFID, NFC i BLE čitača poboljšava bezbednost na višestrukim nivoima.
  • Studija slučaja – Iskra Mehanizmi – kako je Špica zajedno sa Nedap-om osigurala pristup i jednostavnu registraciju vozila u ovoj renomiranoj kompaniji.

Ko će vam predstaviti rešenja?

  • Marinda Broekhuizen, strateški menadžer prodaje u kompaniji Nedap
  • Michele Monzeglio, projektni menadžer u Nedap-u
  • Jasmina Harbinja, menadžer za razvoj poslovanja u Špica Group Sarajevo

Za koga je ovaj webinar namenjen?

Ako ste odgovorni za kontrolu pristupa, upravljanje sistemom obezbeđenja i korporativnu bezbednost u vašoj kompaniji, ovo je događaj koji ne smete propustiti. Webinar je osmišljen kako bi vam omogućio da unapredite svoje znanje o najsavremenijim tehnologijama, koje se već koriste širom sveta u različitim industrijama.

Kako se prijaviti?

Svoju registraciju možete obaviti putem ovog linka, a sve što vam je potrebno je nekoliko minuta vašeg vremena. Pridružite se webinaru i saznajte kako inovativna rešenja mogu unaprediti bezbednost i operativnu efikasnost vaše kompanije.

5/5 - (4 votes)
IZVORŠpica
Prethodni članakRevolucija u poslovnim zgradama: Honeywell i Cisco donose pametno upravljanje energijom
Sledeći članakGde odlaze podaci o lokaciji dece iz aplikacija za praćenje? Sve što roditelji treba da znaju