Tenzor menja rukovodstvo: Miha Senčar na čelu kompanije

Nakon 16 godina na čelu Tenzora, Bojan Petek predaje vođenje kompanije Mihi Senčaru. Ova promena donosi novu energiju i viziju za širenje Tenzora na globalna tržišta.

62
Tenzor menja rukovodstvo: Miha Senčar na čelu kompanije
Tenzor: Bojan Petek i Miha Senćar
- Sponzor članka -hikvision srbija

Kompanija Tenzor, jedna od vodećih integratorskih firmi u Adria regionu, od 1. avgusta 2024. godine prolazi kroz važnu promenu u rukovodstvu.

Posle 16 godina uspešnog vođenja, Bojan Petek se povukao sa mesta direktora, prepuštajući ovu funkciju Mihi Senčaru, predstavniku druge generacije osnivača kompanije.

Tenzor menja rukovodstvoBojan Petek, koji je kompaniju vodio kroz brojne izazove i postignuća, od sada će obavljati funkciju savetnika, pružajući dalju podršku novom direktoru. U svojoj izjavi, Petek je rekao: „Kada sam pre nešto više od 16 godina došao u kompaniju Tenzor d.o.o. i preuzeo njeno vođenje, nisam mogao da zamislim da će naš zajednički put trajati sve do moje penzije. Pre svega zbog poslovnih izazova, rasta i dobre atmosfere u kompaniji, ostao sam do ove godine, kada sam završio svoj četvrti mandat. Sledeće godine ispunjavam uslove za penziju, te smo se vlasnici i ja dogovorili da sprovedemo prenos rukovodstva na mlađu generaciju.“

Petek je sa velikim zadovoljstvom predložio svog naslednika, Mihu Senčara, koji je jedan od prvih zaposlenih u kompaniji. „Posebno me raduje što kompaniju predajem u sigurne ruke, budući da je Miha bio jedan od prvih kadrova koje sam zaposlio u Tenzoru i stekao je potrebno iskustvo za uspešno vođenje kompanije. Siguran sam da će se Tenzor još brže razvijati i nastaviti da postiže odlične poslovne rezultate,“ dodao je Petek.

Miha Senčar, koji sada preuzima funkciju direktora, dolazi sa jasnom vizijom za dalji razvoj kompanije i njenog širenja na nova tržišta.

Promena rukovodstva u kompaniji TenzorSenčar, drugi direktor kompanije u njenoj 31-godišnjoj istoriji, ističe da su se dugo pripremali za ovu tranziciju i da je ona izvedena bez ikakvih poteškoća za zaposlene, klijente, dobavljače i ostale poslovne partnere. On je dodao: „Bojan Petek je bio ključan u postavljanju temelja za rast kompanije i bio mi je izvanredan mentor. Vodeći se zdravorazumskim pristupom i pragmatičnosti idemo u naredno poglavlje, gde ćemo nadograditi uspešno strateško razdoblje koje se završava ove godine – pre svega u pravcu dalje internacionalizacije i širenja portfolija vlastite proizvodnje i razvojnih rešenja.“

Tenzor je kompanija sa više od 30 godina iskustva na tržištu, poznata po inovacijama i pouzdanosti. Danas posluje u šest zemalja i jedna je od vodećih firmi u regionu na polju centralno-nadzornih sistema, RFID rešenja, tehničke zaštite i elektroinstalacija. Nakon ove promene u rukovodstvu, očekuje se da će Tenzor dodatno proširiti svoje prisustvo na tržištu i ostvariti nove poslovne uspehe, učvršćujući svoju poziciju lidera u industriji.

5/5 - (2 votes)
Prethodni članakNe propustite Romanian Security Fair 2024: Bukurešt, 16 – 18 Oktobar
Sledeći članakPojačane patrole i druge bezbednosne mere u zonama škola