Ne propustite Romanian Security Fair 2024: Bukurešt, 16 – 18 Oktobar

Ovaj prestižni događaj, organizovan od strane Asocijacije za bezbednosne tehnologije Rumunije (ARTS) u saradnji sa Romexpo S.A., biće održan od 16. do 18. oktobra 2024. godine u izložbenom centru Romexpo, paviljon B1. RSF pruža jedinstvenu priliku za predstavljanje najnovijih trendova i rešenja koja menjaju način života i poslovanja.

44
Ne propustite Romanian Security Fair 2024: Bukurešt, 16 – 18 Oktobar
Photo: romanian-security-fair-2018
- Sponzor članka -hikvision srbija

Bukurešt – Romanian Security Fair (RSF) 2024, najznačajniji događaj posvećen bezbednosnim sistemima i uslugama u Rumuniji, ponovo okuplja ključne igrače industrije na regionalnom nivou.

RSF koji se organizuje na dvogodišnjem nivou, postao je nezaobilazno mesto susreta profesionalaca iz oblasti bezbednosti. Ove godine, više od 50 izlagača iz Rumunije i inostranstva predstaviće najnovija rešenja u sektoru bezbednosti na površini od oko 2.500 kvadratnih metara. Iako se broj izlagača neće drastično povećati u odnosu na prethodne godine, očekuje se da će kvalitet prikazanih inovacija i opreme zadržati visoke standarde, privlačeći posetioce iz svih delova sveta.

RSF 2024. pruža jedinstvenu priliku za predstavljanje najnovijih trendova i rešenja koja menjaju način života i poslovanja. Sa posebnim fokusom na tehnologije poput sajber bezbednosti, veštačke inteligencije, multifunkcionalnih dronova i visokobrzinskih telekomunikacija, ovogodišnji sajam će predstavljati ključne inovacije koje će definisati security industriju narednih nekoliko godina.

Pored tradicionalne izložbe, planirani su i tematski seminari, demonstracije i druge edukativne aktivnosti koje će obogatiti iskustvo posetilaca. ARTS teži daljem unapređenju sajma kroz potencijalne saradnje sa međunarodno priznatim organizacijama poput Messe Frankfurt, čime bi RSF postao deo elitnog kruga globalnih sajmova bezbednosti.

RSF

U protekloj godini, ARTS je intenzivno radio na razvoju novih standarda i uvođenju modernih bezbednosnih tehnologija. Organizacija je takođe bila aktivno uključena u brojne inicijative, uključujući integraciju Asocijacije za bezbednost od požara (ASI) i organizaciju niza važnih konferencija, poput Konferencije o riziku i Nacionalne konferencije 2024.

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvuju ovoj prestižnoj manifestaciji i istražite inovacije koje menjaju svet, nikako ne propustite priliku, jer REGISTRACIJA je već počela!

 

5/5 - (3 votes)
IZVORRomanian Security Fair
Prethodni članakGoogle vas tiho prisluškuje? Evo kako da ga zaustavite jednim jednostavnim klikom
Sledeći članakTenzor menja rukovodstvo: Miha Senčar na čelu kompanije