UŽIVO SA SAJMA: Balkan Security Expo 2024 – Budite u toku

U toku je dugoočekivani sajam bezbednosti Balkan Security Expo 2024 u Hali sportova „Ranko Žeravica“ u Beogradu, gde se na jednom mestu okupljaju ključni akteri iz industrije bezbednosti. Događaj je epicentar prestižnih security kompanija koja nude svoja rešenja i usluge krajnjim korisnicima.

351
- Sponzor članka -hikvision srbija

U toku je dugoočekivani sajam bezbednosti Balkan Security Expo 2024 u Hali sportova „Ranko Žeravica“ u Beogradu, gde se na jednom mestu okupljaju ključni akteri iz industrije bezbednosti. Događaj je epicentar prestižnih security kompanija koja nude svoja rešenja i usluge krajnjim korisnicima.

U fokusu

Pored brojnih regionalnih i internacionalnih brendova koje predstavljaju svoja rešenja, danas su u fokusu i panel diskusije koje vode Alarm Automatika, Zarja Elektronika i Ringtel. Ove sesije pružaju učesnicima priliku da se upoznaju sa naprednim rešenjima i praksama koje oblikuju budućnost industrije. U toku sutrašnjeg dana vodiće se diskusije od strane S4 GLOSEC Globalna bezbednost, Ringtel i panel diskusija na temu GDPR-a i privatnog obezbeđenja koju vodi naš magazin SecuritySEE.

Sajam Balkan Security Expo predstavlja izvanrednu priliku za umrežavanje, razmenu znanja i uspostavljanje novih poslovnih veza. Događaj je centralno mesto za stručnjake iz industrije da istraže nove prilike, kao i da se upoznaju s najnovijim standardima i inovacijama. A to mogu učiniti posetom štandova, direktnom komunikacijom sa predstavnicima kompanija i prisustvom na panel diskusijama.

Hikvison u centru pažnje

HikvisionHikvision, svetski lider u CCTV tehnologiji, takođe je prisutan na Balkan Security Expo, gde predstavlja svoje najnovije proizvode u oblasti video nadzora poput  Hybrid Light technology, Hikvision audio Product, Solar-Powered PT Product, termalne kamere za detekciju požara i broj drugo. Njihova napredna tehnološka rešenja postavljaju industrijske standarde i omogućavaju korisnicima širom sveta da poboljšaju svoje sigurnosne sisteme. Hikvisionova izložba uključuje demonstraciju kako njihova oprema može pomoći u efikasnom nadzoru i održavanju bezbednost na visokom nivou.

MULTITEK ELEKTRONIK na sajmu

MultitekUgledni srpski proizvođač sistema tehničke zaštite, predstavlja svoje proizvode na Balkan Security Expo 2024. Posetioci na njihovom štandu mogu otkriti širok spektar rešenja uključujući protivpožarnu zaštitu, telekomunikacione mreže i sisteme za kontrolu pristupa. MULTITEK ELEKTRONIK se ističe svojom posvećenošću unapređenju bezbednosnih tehnologija, pružajući pouzdana i inovativna rešenja koja odgovaraju modernim zahtevima tržišta.

Događaj okuplja i druge značajne učesnike poput IC Elektronike, Flir, Zodax, GSLP, CP Security, Rovčanin Security, koji zajedno čine sajam bogatim mestom za istraživanje najnovijih dostignuća u oblasti bezbednosti. Sa preko 40 izlagača, Balkan Security Expo predstavlja idealnu priliku za umrežavanje i upoznavanje s liderima industrije i njihovim inovativnim tehnologijama.

5/5 - (9 votes)
Prethodni članakGDPR danas: Vodič kroz izazove i rešenja na Balkan Security Expo
Sledeći članakSectron i Antenall: Dominantni akteri na Balkan Security Expo