Efikasnost i bezbednost na dohvat ruke – Hikvision Portable Enforcement Solution

Sa Hikvision 4G body-worn kamerama i dock stanicama sa dualnim sistemom na dodir, izuzetno je lako snimiti dokaze u pokretu, te su izuzetno pogodne za pripadnike unutrašnjih poslova i za postavu privatnog obezbeđenja.

47
Efikasnost i bezbednost na dohvat ruke - Hikvision Portable Enforcement Solution
- Sponzor članka -hikvision srbija

Hikvision Portable Enforcement Solution predstavlja inovativno rešenje za efikasnije održavanje reda i mira i zaštite lica, imovine i poslovanja, te su izuzetno pogodne kako za pripadnike unutrašnjih poslova, tako i za postavu fizičkog obezbeđenja.

Sa Hikvision 4G body-worn kamerama i dock stanicama sa dualnim sistemom na dodir, izuzetno je lako snimiti dokaze u pokretu.

Platforma HikCentral Professional

Omogućava višestruke metode autentifikacije i pregled lokacije u realnom vremenu. Lagani i svestrani uređaji sa opcijama za montažu pružaju do 12 sati snimanja, osiguravajući spremnost u svakom trenutku. Uz funkcije poput grupnog interkoma i upravljanja incidentima, ovaj sistem nudi pravu transformaciju za profesionalce i u privatnom i u državnom sektoru bezbednosti.

Ovo fantastično bezbednosno rešenje obuhvata body-worn kamere, prenosne PTZ dome kamere, integrisano video snimanje, 3G i 4G bežični prenos, GPS pozicioniranje i centralizovano upravljanje.

Docking station omogućava jednostavan pristup i bekap podataka za potrebe pribavljanja dokaza, dok ujedno puni kamere. Prenosna PTZ kamera pruža kritične prikaze ulice i grada, osiguravajući sveobuhvatni pregled i kontrolu pregleda poteza koji je pod video nadzorom.

Body-Worn Camera Brochure EU Apr. 2024 HR_page-0001

MULTIPRAKTIK

Body-Worn Kamere:

  • Snimanje visoke rezolucije: Do 15 sati HD video snimanja.
  • Izdržljiv dizajn: Otporan na udarce sa visine do 1,5 metara.
  • Vodootporan: IP67 zaštita omogućava korišćenje u ekstremnim uslovima.
  • Funkcionalnost: Jednostavni alarmi na jedan dodir i interkom

Docking Stations:

  • Punjenje i bekap: Jednostavno punjenje kamera i sigurnosno čuvanje podataka.
  • Centralizovano upravljanje: Integracija sa HikCentral Professional za efikasno upravljanje uređajima i podacima.

Prenosne PTZ Kamere:

  • Snimanje kritičnih poteza: Obezbeđuje ključne prikaze ulica i okoline za bolju kontrolu situacije
  • Bežični prenos: 3G i 4G bežični prenos za real-time monitoring i reakciju.

Zašto kupiti Hikvision Portable Enforcement Solution?

  • Povećana operativna efikasnost: Brza implementacija i jednostavno upravljanje sistemom smanjuje troškove i povećava efikasnost.
  • Poboljšana zaštita: Brza reakcija na incidente, bolja komunikacija među pripadnicima obezbeđenja/ patrole, i sveobuhvatno razumevanje situacija kroz live view i dvosmernu audio komunikaciju.
  • Multipraktičnost: Različite opcije montaže i dugotrajno snimanje omogućavaju prilagodljivost različitim situacijama i potrebama.
  • Rugged dizajn: Otporan na udarce i vodu, idealan za korišćenje u najtežim uslovima.

Ključne funkcionalnosti i prednosti Hikvision Portable Enforcement Solution

  • Brzo povezivanje sa centrom putem SOS Alarma: Omogućava ljudstvu na terenu da brzo pošalje SOS alarm centralnoj kontrolnoj sobi u slučaju hitne situacije, što omogućava brzu reakciju i povećava adekvatan odgovor na incident i zaštitu patrole.
  • Pravovremeno snimanje videa pomoću Body-Worn Kamera: Body-worn kamere omogućavaju snimanje video zapisa u realnom vremenu, pružajući dokazni materijal za kasniju analizu i povećavajući transparentnost operacija na terenu.
  • Efikasna komunikacija putem Grupnog Interkoma: Omogućava komunikaciju između članova tima, poboljšavajući koordinaciju i omogućavajući brzu razmenu informacija i instrukcija.
  • Dock Station ili „Dock Station + Central Storage“ Opcije za Bekap: Omogućava punjenje kamera i bekap podataka putem dock stanice ili kombinacije dock stanice i centralnog skladišta, osiguravajući pouzdano čuvanje podataka i jednostavno punjenje.
  • Puna ili selektivna rezervna kopija datoteka po potrebi: Omogućava kreiranje punih ili selektivnih rezervnih kopija datoteka, pružajući fleksibilnost i zaštitu podataka.
  • Sveobuhvatno razumevanje incidenata: Omogućava korisnicima pregled svih relevantnih podataka kako bi dobili celokupnu sliku incidenta, što pomaže u detaljnoj analizi i donošenju informisanih odluka.
  • Lako deljenje datoteka unutar/sistema: Omogućava lako deljenje datoteka unutar sistema ili sa spoljnim korisnicima, poboljšavajući saradnju i brzu razmenu informacija.
  • Pomoć pri analizi nesreća putem video zapisa, slika i GPS Podataka: Omogućava korišćenje video zapisa, slika i GPS podataka za analizu nesreća, pružajući precizne informacije za analizu uzroka i prikupljanje dokaza.
  • Primanje alarma i procena putem dvosmernog zvuka: Omogućava primanje alarma i komunikaciju putem dvosmernog zvuka, omogućavajući interaktivnu komunikaciju i brzu procenu situacije.
  • Pregled videa uživo za analizu i razumevanje situacije: Omogućava pregled uživo videa kako bi se dobio uvid u trenutne događaje na terenu, povećavajući situacionu svest i omogućavajući brzu reakciju.
  • Lociranje i kontaktiranje obližnjeg člana bezbednosnog tima: Omogućava lociranje i zakazivanje zadataka za FTO u neposrednoj blizini, efikasno upravljanje resursima i brzo angažovanje za hitne intervencije.

Hikvision Portable Enforcement Solution predstavlja neophodno rešenje za sve koji žele da unaprede operativnost svojih timova i patrola. Investicija u ovaj sistem donosi višestruke prednosti, uključujući povećanu efikasnost, viši nivo zaštite i svestranost, što ga čini idealnim izborom za sve moderne organizacije.

Ne čekajte da se nešto desi – unapredite  bezbednost već danas sa Hikvision Portable Enforcement Solution.

 

5/5 - (1 vote)
Prethodni članakEvropska godišnja konferencija CII u Barseloni 2024
Sledeći članakProcureli lični podaci vlasnika automobila u Hrvatskoj: SOA se oglasila