SANJIANG na Balkan Security Expo – Zaviri u svet zaštite od požara

Otkrijte zašto je SANJIANG sinonim za pouzdanost i inovaciju u oblasti zaštite od požara. Posetite štand 11 i saznajte više o njihovim naprednim rešenjima. Zaštitite se pametno!

112
SANJIANG na Balkan Security Expo - Zaviri u svet zaštite od požara
- Sponzor članka -hikvision srbija

SANJIANG – SHENZHEN HTI SANJIANG ELECTRONICS, renomirani proizvođač opreme za zaštitu od požara sa sedištem u Kini, specijalizovan je za dizajn i proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda za detekciju i gašenje požara još od 1985. godine.

Tokom decenija, SANJIANG je postao lider u razvoju sofisticiranih adresabilnih kontrolnih panela za požarne alarme, detektora i interfejsa. Njihova integrisana rešenja, uključujući sisteme za alarmiranje, gasno gašenje i hitne indikacione sisteme, prepoznata su širom sveta po pouzdanosti i efikasnosti.

SANJIANGNa predstojećem Balkan Security Expo, SANJIANG će predstaviti svoje najnovije proizvode, uključujući MULTI-LOOPS ADDRESSABLE FIRE ALARMING CONTROL PANEL SEC3002, sertifikovan po EN54-2 & EN54-4 standardima, odobren od strane LPCB i APPLUS. Ovaj panel nudi opcije sa jednim (324 tačke) ili dva kruga (510 tačaka), sa 32 indikatora zona i mogućnošću umrežavanja do 255 panela (Ethernet) ili 60 panela (CAN).

Otkrijte zašto je SANJIANG sinonim za pouzdanost i inovaciju u oblasti zaštite od požara. Posetite štand 11 i saznajte više o njihovim naprednim rešenjima.

Za više informacija o sajmu, posetite www.balkanexposec.com

Sajam bezbednosti - Security Event "Balkan Security Expo"

5/5 - (2 votes)
Prethodni članakNovi zakon za novi AI poredak: Zeleno svetlo za Zakon o veštačkoj inteligenciji
Sledeći članakMARKO STOŠIĆ: „Ključna uloga menadžera bezbednosti je da uspostavi sistem bezbednosti na svim nivoima u organizaciji“